Klikgesprek

Je hoofd helder je hart warm

Zijn wij een match en ben jij er klaar voor je business een lift te geven?

Weet je niet hoe nu verder?

Plan een Klikgesprek om samen te ontdekken wat je beste volgende stap is. Of dat nu strategie uitwerken is, details invullen, of de beste partner vinden om werk aan uit te besteden, is. Wij kijken graag met je mee hoe nu verder. 

Over Ellen

Een klikgesprek met Ellen Borst geeft je alvast wat meer helderheid over je mogelijke volgende stappen. Welke stap levert jou het meeste en snelste op? Is dat een nieuwe business strategie? Je huidige processen stroomlijnen en automatiseren? Taken afstoten of uitbesteden? Tijdens deze kennismaking deelt ze vast een aantal tips met jou.


Ellen is de oprichter van de Online Tool Academy en adviseert mensen in Persoonlijke- en Businessgroei. Haar motto is "leuker kunnen we het maken én makkelijker ook".


Over Djoeke

Wanneer je een klikgesprek krijgt met Djoeke van Dooren brengt ze samen met jou de processen binnen je bedrijf in beeld. 


Tijdens het gesprek krijg je een goed beeld welke mogelijkheden er zijn om ruimte voor jezelf te creëren zodat je je kunt focussen op de groei van je bedrijf.


In mijn "intakegesprek" met Ellen heb ik ervaren hoe Ellen heel snel overzicht en structuur weet te
creëren. Dit in combinatie met de waardevolle praktische tips die ze me meegaf, kreeg ik weer de
juiste focus en wist heel concreet welke volgende stap ik te zetten had. Ik kan je een "call" met Ellen dan ook van harte aanbevelen.

Ik heb verder ook een gave training bij Ellen gedaan. Ze heeft me enorm gestimuleerd om mijn business de juiste richting op te krijgen. Ellen is doorpakken, aanpakken, no nonsense en veel waarde. Ze weet je heel goed te motiveren, inspireren en activeren. Super tof

Ik ben dan ook een tevreden klant van Ellen geworden.

profile-pic
Herma Dennekamp Virtual Assistent

Een sessie met Ellen heeft ervoor gezorgd dat er bij mij een handvol kwartjes is gevallen.
Ik heb inspiratie gekregen om vervolgstappen te kunnen zetten.

profile-pic
Leyla Cimen Vrouwencoach
>