Klikgesprek

Je hoofd helder je hart warm

Zijn wij een match en ben jij er klaar voor je business een lift te geven?

Weet je niet hoe nu verder?

Plan een Klikgesprek om samen te ontdekken wat je beste volgende stap is. Of dat nu strategie uitwerken is, details invullen, of de beste partner vinden om werk aan uit te besteden, is. Wij kijken graag met je mee hoe nu verder. 

Over Ellen

Een klikgesprek met Ellen Borst geeft je alvast wat meer helderheid over je mogelijke volgende stappen. Welke stap levert jou het meeste en snelste op? Is dat een nieuwe business strategie? Je huidige processen stroomlijnen en automatiseren? Taken afstoten of uitbesteden? Tijdens deze kennismaking deelt ze vast een aantal tips met jou.


Ellen is de oprichter van de Online Tool Academy en adviseert mensen in Persoonlijke- en Businessgroei. Haar motto is "leuker kunnen we het maken én makkelijker ook".


Over Djoeke

Wanneer je een klikgesprek krijgt met Djoeke van Dooren brengt ze samen met jou de processen binnen je bedrijf in beeld. 


Tijdens het gesprek krijg je een goed beeld welke mogelijkheden er zijn om ruimte voor jezelf te creëren zodat je je kunt focussen op de groei van je bedrijf.


>