Work smarter not harder!

Gratis: 66 online tools

Gratis E-book met

66 online tools

Makkelijker en sneller werken MET DEZE HANDIGE TOOLS:

  • de door ondernemers meest gebruikte tools
  • incl. hun omschrijving en toepassing
Testimonials

Wat anderen zeggen over de 66 Online Tools

“Als online ondernemer, werk ik graag met veel verschillende tools. Fijn om nu op één overzicht alles bij elkaar te hebben! Een inspiratiebron en aanrader voor ondernemers."

Marieke Steenbakkers, online business expert

“Er zijn ontzettend veel tools beschikbaar om je business online te automatiseren. In deze infographic vind je een selectie van de belangrijkste tools geordend in 10 hoofdgroepen. Super handig overzicht! Zeker als je net als ik veel online werkt."

Helen van Rijn,

webexpert 

Ellen Borst en

Djoeke van Dooren

Djoeke (Virtueel Professional) en Ellen (Coach voor ondernemers) hebben vanuit hun professie dagelijks te maken met de uitdagingen van ondernemers die hun business online willen profileren. Ze weten als geen ander hoe een onderbouwd business en marketing advies, ondersteund met de juiste techniek zoals "online tools", het verschil kan maken. Het leven van ondernemers beter en makkelijker maken is waar ze voor gaan. Werken in vrijheid is waar ze voor staan. Hun laatste bijzondere project is er één waar veel ondernemers een voorbeeld aan kunnen nemen. Gebaseerd op een uniek systeem waarin krachten bundelen centraal staat. 

>